O le faalauiloa a Jim Ross mai ia Jim Crockett i le WWE na fai mai o Ric Flair na toetoe lava a "oso le vaa"

I le lomiga lata mai o le "Grilling JR" podcast, WWE Hall of Famer ma le AEW commentator Jim Ross na faʻaalia le sootaga a Ric Flair ma Jim Crockett Promotions i le 1988. E mafai ona e siaki nisi o manatu autu mai le faatalanoaga i lalo:
Ona o le le manuia o Flair, na toetoe lava a ia faia lana amataga mo WWE i SummerSlam i le 1988: "O le lagona o Ric o tautau i lona lima, o le a ia lagona le tigaalofa.Sa ou talanoa ia te ia i lena taimi-”E leaga, e matua fatufatu, matou E leai ni manatu ma e leai se mea fou.“Ae o le mea moni lava lea o lona uiga-o la’u tupe ua lamatia.E leai se eseesega o Rick mai isi, ae maise lava i latou e tele a latou tupe-o le a faasoa atu e Riki ona lagona.Rick ( O le a le fiafia Ric i na mafaufauga o le alu ese. O fea o le a alu i ai o ia? O loʻo alu o ia i le taifau tele i le fanua, o le kamupani lea a Vince McMahon. E le mafai ona avea o se mealilo pe faateʻia. taimi le manuia i lona olaga, ma ua le mautonu ai, afai na te toe fofoina le aniani, o le a ia popole pe faapefea ona ia ola ma faatumauina le olaga na ia faatuina. E leai se mea lilo. sa auai lava.”
E tusa ai ma le mafuaaga na ia manatu ai na filifili Flair e nofo: "Ou te manatu o se mataupu faʻamafanafana.Na ola aʻe o ia i le Mid-Atlantic ma galue i Crocketts.Na ia faavaeina ona aʻa ma le taʻutaʻua i le Mid-Atlantic.O lo'o i le fale., Conrad.Ina ua ou taunuu i le fale, sa manatu tagata "Tom Brady o le a avea pea ma se lotonuu."Sese.Sa ia faatali seia oo ina oso maualuga le 42 tausaga.Sa ia taumafai e tautau iina, ae sa ia fai mai e tatau ona ou taumafai i isi mea.O se gaoioiga lototele.Ou te manatu ua i ai Ric i lona sone mafanafana.Ou te talitonu e malosi lona faamaoni ia Jim Crockett ma le aiga Crockett.Matou te iloa uma na tuʻuina atu e Jim ia Rick e sili atu ma le tasi le fesoasoani.
E tusa ai ma le manatu o Ted Turner ia Ric Flair a o lei faatauina le JCP i le 1988: “O Ted o le agaga o le saolotoga o fesootaiga i lona olaga.Sa la feiloai ma Naitch.Latou te fiafia i le kamupani a le tasi ma le isi.Ua ata e Riki Ted.E iai se olaga fa'apitoa a Ted i ata TV a Ric, Women and Marriott, ma isi gaioiga eseese.E fiafia foi Ted i faafiafiaga..Ae na iloa foi e Ted mai le pati cocktail i Atlanta o Rick o le mea moni.E fiafia o ia e faatasi ma ia.Ma o loʻo ia te ia le faʻasinomaga sili ona masani i le kamupani ile igoa.Se’i ou ta’u atu i ai-ou te le iloa.E mafai e Ted ona tofia oe e lima pi'i mo le konekarate na ia fa'atau, ae na te iloa po'o ai Ric Flair, o lana quarterback lena.Ou te manao i lenei alii.O lana Dominique Wilkins (Dominique Wilkins), ona o Ted foi e ana le Eagles.Dominique o lana tama.O Ric la o le lomiga pasiketipolo a Dominique Wilkins.O se maliliega lena.E tatau ona i ai ia Jimmy ia Rick, ma mo Rick e saini ma faafou Na ia faia mea uma e fai ai se feagaiga.”
O Jim Ross o se tagata Amerika faʻapolofesa piiga faʻamatalaga, laufali, pule faleaiga, ma sa avea muamua ma pule o le kamupani WWE, lea e galue ai o se faʻamatalaga ma faufautua.


Taimi meli: Sep-07-2020