JIASHAN, Shenzhen, Dongguan ma isi faʻalapotopotoga suʻesuʻe Yongnian faʻamau pisinisi.

I le aso 9 o Aperila, e sili atu i le 30 tagata mai le Itumalo o Jiashan, Shenzhen City, Dongguan City ma Yangjiang Fastener Industry Association na asiasi atu i le Itumalo o Yongnian o Handan City e asiasia le atinaʻeina o pisinisi faʻapipiʻi.O Chen Tao, pulenuu o le Itumalo o Yongnian, Wang Hua, sui pulenuu o le Itumalo o Yongnian, Zhao Yubo, peresitene o le faalapotopotoga o alamanuia, Zhao Xianyong, faatonu o le nofoaga autu o auaunaga, ma Guo Yong, peresitene o le Inisetiute Suesuega, faatasi ma le asiasiga.
I le taeao, na asiasi atu ai le aumalaga i Yongnian Fastener Museum, vaega tulaga masani Alamanuia City, Hengchuang Environmental Technology High-end Standard parts Industrial Park, Siltronic High-end Fastener Land Port ma isi galuega fa'amau.
O le Yongnian Fastener Museum, o loʻo i luga o le fogafale lona lua o le Yongnian Fastener Expo Center, o loʻo faʻamauina ai pe faʻafefea ona pasi ma faʻateleina faʻamau mai lea tupulaga i lea tupulaga.I le Yongnian Fastener Museum, o le aumalaga o loʻo i ai se malamalamaga loloto i le Yongnian fastener alamanuia.

O le Yongnian Fastener Museum, o loʻo i luga o le fogafale lona lua o le Yongnian Fastener Expo Center, o loʻo faʻamauina ai pe faʻafefea ona pasi ma faʻateleina faʻamau mai lea tupulaga i lea tupulaga.I le Yongnian Fastener Museum, o le aumalaga o loʻo i ai se malamalamaga loloto i le Yongnian fastener alamanuia.
I le aoauli, na asiasi atu ai le aumalaga i Handan Feida Standard parts Factory, Shenzhen Dahe Industrial Co., Ltd. (Xili de), Handan Zhaoyun Electric Fastener Manufacturing Co., Ltd., Hebei Tuofa Communication Power equipment Manufacturing Co., Ltd., Guozhi Masini ma mea faigaluega Manufacturing Co., Ltd., ma isi atina'e gaosiga fa'amau maualuga maualuga.

Ina ua maeʻa ona asiasi atu i pisinisi faʻapipiʻi i le lotoifale, sa faia e le aumalaga se talanoaga ma fefaʻasoaaʻi ma taʻitaʻi o le Itumalo o Yongnian.
Fai mai le Faatonu o Zhao Xianyong: O Yongnian e sili atu nai lo le 300,000 fomaʻi i totonu o pisinisi faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma le gaosiga faʻaletausaga o le 5.6 miliona tone, o le nofoaga sili lea ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma maketi maketi.I le taimi nei, o loʻo i ai ni pisinisi tetele laiti e tolu ma 28 faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa ma pisinisi fou faʻapitoa.Ina ua maeʻa, na faʻafeiloaʻi uiga tau pisinisi o latou lava itulagi, ma faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto.
Na faailoa mai e le Sui Faatonu Wang Hua le lelei o le Yongnian fastener industry mai vaega o le tau, geography, ma tagata, ma faalogo lelei i fautuaga a le au faipisinisi mai Jiashan, Shenzhen, Dongguan, Yangjiang ma isi mafutaga o loʻo i ai, ma fai mai o Yongnian o le faʻamau. laumua o Saina.Faʻafetai i taumafaiga a le tele o augatupulaga, o le siosiomaga pisinisi e sili ona lelei.Matou te faʻafeiloaʻi manuia faʻatasi ma manumalo-manumalo felagolagomaʻi ma faʻavaeina le galulue faʻatasi lelei.
Sa mafanafana le siosiomaga o le talanoaga, ma o le felafolafoaiga i le va o le talimalo ma le malo sa faafiafiaina.E talitonuina o le faʻaauau pea ona faʻalolotoina o fefaʻatauaiga i le va o le itu i matu ma le itu i saute o pisinisi faʻamau, e mautinoa lava o le a tatalaina e le pisinisi faʻamau a Saina se tulaga fou.


Taimi meli: Apr-14-2023